etusivu, otsikot, melontaa, 2006

Viime kesänä (2003) kuvittelin melovani yli 1000 kilometriä, mutta pääsin vain runsaaseen 600 kilometriin. Melottava olisi ainakin tunti joka päivä jäättömänä aikana, taikka sitten olisi tehtävä viikonloppuina pidempiä retkiä.  Päädyin tällaiseen tuumailuun: olisi oltava työtön ja vielä poikamies. Olin vain työtön.

Päädyin melomaan oikeastaan vain Naantalin aukolla, kierrellen sen piensaaristoa. Kailo, Jakoluoto, Väski, Patakari, Ryöväri, Korkialuoto, Katavaluoto, Papinsaari, Ristikari, Raumkari...
Vain kerran kiersin Luonnonmaan. Kokematta jäi mm. Kakskerranjärvi, puhumattakaan itselleni uusista tammelalaisista vesistöistä.
Myös Satakunnan kansansoutu on jäänyt pois mielestäni. Taikka toivottavasti ei sentään.

Kajakki-kimppaa olemme perustamassa tänne Naantaliin. Lammasluodossa on "jo" yksi vihreä Oasis yksikkö odottamassa 50 euron sijoittajia. Hinta sisältää kymmenen melontaa näillä vesillä, ja sen jälkeen kajakin saa lainaksi viidellä eurolla. Naantalilainen urheiluliike ForsSport on kimpassa myös mukana!
Lainaan myös omaa kajakkiani samalla hinnalla, kunnes saamme hankittua lisää kalustoa... jos kiinnostusta löytyy.
Kovin toisenlaisia ovat nämä nykyiset maisemat meloa kuin Tammelan pienet joet ja järvet. Viljavaraston pihat, kuvissa taustalla, olivat lapsuuteni maisemia. Kouluaikojeni. melonta_lapsuuden_maisema.jpg (51213 tavu(a)) melonta_rumilus.jpg (64709 tavu(a)) melonta_uivatelakka.jpg (73271 tavu(a))